Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Cikkek

A pesti Broadway csillaga, 2005 musicalszínésze

Kultúrház  2005.12.13. 15:29
Egyszerre hét darabban lép fel, hanglemezt ad ki, zenét szerez, dalszövegeket ír. Természetesen saját "fun clubja" van, ahol a tagok már a jövő februári találkozót szervezik a neten és van rajongói oldala is, népszerű és ismert

Jövőre, Veled, Itt - új musical

zene.hu  2005.12.12. 15:59
A Kabaré, a Sweet Charity című előadások sikere után ismét egy igazi amerikai musical kamaraváltozatát mutatja be a Budapesti Operettszínház Súgó Raktárszínháza.

Bereczki Zoltán lábai előtt hever Janza Kata

Blikk  2005.12.11. 12:48
Szenvedélyes csókok, lopott percek és közös habfürdőzés. Így tölti egymással az időt Janza Kata (33) és Bereczki Zoltán (29). És mindezt legálisan, hiszen kettejük kapcsolatáról még Zoltán felesége, Szinetár Dóra is tud. A pár szemtanúkat, azaz nézőket is toboroz az afférhoz, hiszen a két színész a Budapesti Operettszínház Raktárszínházában premierre készülő Jővőre, Veled, Itt! című darabban játszik szerelmeseket. "Én még nem találkoztam olyan színésszel, aki ne szeretett volna bele partnernőjébe. Legalábbis héttől tízig, a színpadon" - védekezett Bereczki Zoltán, aki kifejezetten örül, hogy legálisan meztelenkedhet Janza Katával a közös fürdőzés közepette. "Dóra látta már a próbákat. Neki a meztelenkedésnél nagyobb sokkot okozott az, hogy 25 évet öregedek két óra alatt.Elmondása szerint sírógörcsöt kapott, amikor meglátott 50 évesen, hiszen ez olyan, mintha megmondták volna a jővőjét." - viccelődött Zoltán. Janza Kata szerint sem szabad leplezni kettejük kapcsolatát, hiszen a stúdiószínházas előadáson olyan közel vannak a nézők, kapásból kiderülne a turpisság. "Itt nem lehet elvarázsolt dolgokat csinálni. itt a csók az valódi, a könnyek igazak, és a fürdőzés is meztelenül történik." - valotta be Janza.

A Musical & Operett Talkshow vendége Bereczki Zoltán

  2005.06.23. 10:34
Az újság rendszeres beszélgetéseket szervez a két műfaj színművészeivel, rendezőivel és készítőivel. A beszélgetések házigazdája: Bardóczy Attila színművész. Mai vendége a Budapesti Operettszínház színművésze Bereczki Zoltán volt.

„Nem színház az élet!”

Kamondi Alexandra, Ruppl Anikó, Farkas Anikó  2005.05.05. 16:33
Riportunkat a Rómeó és Júliából közismerté vált színésztehetséggel Bereczki Zoltánnal készítettük el. Bereczki Zoltán 1976. május másodikán született. Ernst Thalmann és Sollai Imre általános iskolákban végezte tanulmányit. Gimnáziumi tanulmányai alatt Styx zenekarban játszott és két évig dobolt. Két évig énekelt a Magyar Rádió Gyermekkórusában. 2001-ben végzett a Színház és Filmművészeti Főiskola Operett – musical drámaszakán. Majd megjelent első szólólemeze Száz év címmel. Az igen elfoglalt „művész úr” e-mailben válaszolt kérdéseinkre.

Csoda a Nagymező utcában

Rényi Ádám  2005.04.07. 22:49
Menken–Ashman–Rice–Woolverton: A Szépség és a Szörnyeteg Budapesti Operettszínház

Megelevenedett porcelánok

Népszabadság Online  2005.04.03. 18:44
Életre kelt, lángoló karú gyertyatartó, teáskanna, óra, komód és csésze cukorral. Ők az elátkozott Szörny kastélyának felszolgálói. Arra várnak, hogy uruk megtanuljon szeretni, és őt is megszeresse valaki. Ha a palotalakókat elvarázsló Tündér vörös rózsájának utolsó szirma is lehull, a herceg Szörny marad, a cselédségből igazi tárgyak lesznek. Persze, mint minden rendes mesében, megjelenik a Szépség, aki hosszú, viszontagságos kalandok után megtöri az átkot. A Disney-musical, a Szépség és a Szörnyeteg a Budapesti Operettszínház új bemutatója március 18.-án este, és egyben a Budapesti Tavaszi Fesztivál megnyitó előadása.

Sorok a Szépség és a Szörnyeteg jegyeiért

ma.hu  2005.02.24. 16:00
Napok óta hosszú sorok kígyóznak a Budapesti Operettszínház előtt, ugyanis kedden reggel kezdődött meg a színház új szuperprodukciójának - Szépség és a Szörnyeteg - májusi, júniusi előadásaira a jegyárusítás.

Szépség és a szörnyeteg az Operett Színházban

ma.hu  2005.01.11. 18:38
New York, London, Sydney, Tokyo, Szöul és Bécs után - a világon először önálló rendezésben - Budapesten tekintheti meg a közönség a szívbemarkoló Disney musicalt: a Szépség és Szörnyeteget.

Arat az Operettben a Rómeó és Júlia

Blikk  2004.12.05. 17:10
Budapest - Hatalmas sikerrel játssza péntek óta az Operettszínház William Shakespeare Rómeó és Júlia című színművének musicalváltozatát. A címszerepeket Szinetár Dóra és Dolhai Attila alakítja, akik igazán összeszokott pár, már a nagy sikerű Mozartban is együtt játszottak.

Világszerte tarol a Rómeó és Júlia

Színes búlvár lap  2004.12.05. 11:28
Már november végén elkezdték az év végi összesítéseket: lassan kiderül, hogy melyek az év legsikeresebb produkciói. A színpadi előadás kategóriában világszerte a Rómeó és Júlia című musical számíthat a legtöbb elismerésre. Gerard Presgurvic talán nem is számított ekkora sikerre, amikor musicalt írt Shakespeare drámájából. A francia előadás két címszereplője, Damien Sargue és Cecile Cara egy szempillantás alatt váltak világsztárrá. Karácsonyi meglepestésként is tarolgat a produkció, hiszen már mindenhol- így Magyarországon is- kapható az előadásról készült DVD. Dolhai Attila, a magyar Rómeó is várta már a korong megjelenését. - Még csak néhány jelenetet láttam az eredeti előadásból- mondta Dolhai. - Az anyák duettje lenyűgözött. Biztos vagyok benne, hogy az ünnepek alatt hozzám is eljut a teljes anyag. Rómeó és Júlia tehát zenés változatban is meghódította a világot. A darab betétdalai- köztük a Les Rois Du Monde- önállóan is megállják a helyüket a slágerlistákon. Ha hallaná, bizonyára a jó öreg Will Shakespeare is együtt énekelné a dalokat a színészekkel.

Hangos Rómeó & Júlia

Blikk TV magazin  2004.12.04. 13:35
Rómeó és Júlia magyarul is megjelent CD formájában. Akárcsak az előadás, a musical zenéjét tartalmazó hanghordozó is ugyanannyira népszerűnek bizonyult, hiszen megjelenés napján akkora tömeg tolongott a Budapesti Operettszínház előtt, hogy még maguk a darab szereplői is meglepődtek.

Levi's ŐS(DIVAT)BEMUTATÓ

100×szép  2004.12.03. 18:51
A márka egészen formabontóan "színre vitte" legújabb, téli kollekcióját. A West Side Story modern feldolgozása bár csak egy előadást élt meg, a nézők és a szereplők egyaránt élvezték a játékot. A hip hop és a rockbanda összecsapásának eredményeként kialakult szerelem ezúttal a való életben is párt alkotó Bereczki Zoli és Szinetár Dóra között született meg, miközben táncosok, iskolások, Kicsi Tyson rapperei (Káló és Gyurma), valamint Nona Nena egyik dalával szórakoztatta a közönséget - természetesen csakis Levi'sben.

„Nem a párom hátán kapaszkodtam fel a ranglétrán”

Szász Eszter  2004.11.30. 14:53
Bereczky Zoltán színművész nevét akkor kapta fel a sajtó, amikor felröppent a hír: együtt él az ismert színésznővel, Szinetár Dórával. De a tehetséges, vörös hajú fiatalemberről ezen kívül szinte semmit sem tudunk…

Hazavihető Rómeó és Júlia

Színes búlvár lap  2004.11.29. 20:13
Csaknem eltiporta a tömeg a Rómeó és Júlia című musical szereplőit Budapesten. Évek óta nem volt ilyen hatalmas sikerű zenés darab Magyarországon. A musical zenei anyaga mostantól CD-n is megvásárolható, aminek apropóján a pénteki előadás után dedikálást tartottak a Budapesti Operettszínházban. Talán a szervezők sem számítottak ilyen nagy tömegre: órákon át nem szabadultak a színészek a rajongóiktól, akik szó szerint fellökték egymást Szinetár Dóra, Dolhai Attila vagy Bereczki Zoltán aláírásáért. A színészek fáradtan bár, de annál nagyobb örömmel fogadták az elismerő szavakat. Ismerve a francia lemez sikerét, biztosak lehetünk abban, hogy a magyar változat is hónapokon át az eladási listák élén áll majd; a Lehetsz király című dal pedig mostantól végre magyarul is szólhat a rádiókban.

Bereczki Zoltán koncertje

Színes búlvár lap  2004.11.12. 11:00
Bereczki Zoltán, a Budapesti Operettszínház népszerű musicalszínésze hatalmas meglepetést tartogat a közönségének. Néhány dal csupán... című koncertjén igazi show-műsort láthatnak a nézők, látványos fénytechnikával és az Y2K tánccsoport részvételével. A 2001-ben kiadott Száz év című szólóalbumának dalai mellett számos különlegesség várja a pop és a musical műfaj kedvelőit. Vendégek: Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Németh Attila, valamint az Operett Angyalai. 19:30: Pataky Művelődési Központ, Budapest (X. ker.), Szent László tér 7-14. Tel.:06209463967

Bereczki kilép párja árnyékából!

Ruttka Ildikó - Színes búlvár lap  2004.11.10. 16:10
Három éve vár a nagy lehetőségre Szinetár Dóra párja. Igaz, megjelent már egy önálló lemeze, de hogy Bereczki Zoltán névvel eladható legyen a kiadvány, ahhoz a Rómeó és Júlia sikere kellett.

Főzőverseny a Rómeó és Júlia sztárjaival

  2004.09.18. 22:23
Az Operett Színház Rómeó és Júlia című darabjának néhány szereplője főzött kedvenc közönségének. A sztárvacsora elnevezésű rendezvény Verona ízeit idézi, miközben az étterem falán a dráma szerelmesei fröccsöntött változatban kacsintanak a hús-vér karakterekre, akikről kiderült, remek szakácsok.

Operett hírlevél - Bereczki Zoltán

  2004.09.08. 13:43
Várom már az évadkezdést, hiszen a Budapesti Operettszínház újra műsorára tűzi az Elisabeth című musicalt, amelyet mindig roppant nagy örömmel játszom. Ferenc József szerepébe utoljára 2003 júliusában bújhattam, jelenleg a Rómeó és Júlia (Mercutio), West Side Story (Tony), Kabaré (Cliff) és a Helló! Igen!? (Szenátor) szerepében láthat az Operettszínház közönsége. A nyár a pihenés mellett munkával is telt, ugyanis gőzerővel készítettem a Rómeó és Júlia musical CD-jét, amely hamarosan a lemezboltokba is kerül.

Tombol a Rómeó és Júlia láz

  2004.07.22. 16:21
A Budapesti Operett Színházban folyamatosan hatalmas érdeklődés kíséri az idén januárban bemutatott Rómeó és Júlia musicalt. Az előadás olyan sikeres, hogy már októberre sem lehet jegyet kapni rá. Közben elindult világhódító útjára az eredeti, francia változat egyik dala, amely hetek óta a slágerlisták élén szerepel. A magyar verzió várhatóan ősszel jelenik meg.

Klipforgatás - Bereczki Zoltán

  2004.07.19. 15:37
Presenszky Zitának köszönhetően egy kisebb cikket olvashattok a Popcorn c. újság egy régebbi számából, amely Zoli Száz év c. klippjének forgatásáról szól.

New York, New York

  2004.06.19. 22:11
Rómeó és Júlia a Tháliában

Sylvester Lévay - Michael Kunze: Elisabeth

  2004.06.19. 21:36
Elisabeth mindmáig az egyik legismertebb asszonya az újkori Európa történetének. Ez a musical olyan valakirõl mesél, aki nagyon közel áll hozzánk.

Rómeó és Júlia musicalben

  2004.06.19. 21:13
Új darabbal jelentkezik januárban a Budapesti Operettszínház: a francia zeneszerző és szövegíró, Gérard Presgurvic Rómeó és Júlia című musicaljét mutatják be január 23-án este. A darabot a tervek szerint egy tucatszor tűzik műsorra ebben az évadban.

Egy musical klasszikus az Operettben: Kabaré

  2004.06.19. 20:56
Kander-Ebb musicaljét a magyar közönség elsősorban a filmes változatából ismeri, hiszen a hetvenes években "kötelező" kulturprogram volt.

Helló! Igen? - egy elõadás ahol mindenki mindenkivel…

  2004.06.19. 20:32
Tíz ember: hat férfi és négy nõ; szinte véletlenszerû, hogyan rendeljük õket egymás mellé. A párok nem csak ellentétes nemûek lehetnek. Prostituált-katona-ápolónõ-diák-feleség-férj-srác-író-színésznõ-szenátor-prostituált: a gyûrû körbeér.

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok